ISIDORUS
EXERCICIE pro MLADÉ do 30 let s otcem Anthonym Drukuj
piątek, 30 maja 2008, 12:25
Dodał: Pavla Schwarzova (Alvapka)
Srdečně zveme mladé lidi na setkání s Ježíšem během krásných a živých duchovních cvičení. V týdnu od 17. 8. do 23. 8. 2008 povede v Koclířově u Svitav mimořádné exercicie pro mládež otec Anthony. Tento mladý africký misionář byl Vincentiánskou Kongregací oficiálně ustanoven jako pokračovatel a nástupce otce Billa v jeho misijní práci na spáse lidských duší a na uzdravení celého člověka (duše, mysli i těla) po celém světě.
Otec Anthony
Otec Anthony
Otec Joseph Bill (1928-2008) pořádal duchovní cvičení po celém světě, celebroval uzdravující mše a šířil evangelium kardinálům, biskupům, kněžím, věřícím i nevěřícím. Bůh skrze něj uzdravil již nespočet lidí. Svědectví lidí, kteří se setkali s otcem J. Billem stále potvrzují jeho zvláštní dar uzdravování, který dostal od Boha. Jeho modlitby za uzdravení, opírající se o Kristovu autoritu, pomohly mnoha lidem přijmout Kristovo evangelium a umožnily jim obnovit svůj vztah ke katolické víře. Jeho nástupce otec Anthony o své službě říká: "Miluji Ježíše více než cokoliv jiného. Stal jsem se misionářem v Africe, kam mě pozval otec Bill a kde jsem také strávil poslední týdny před jeho smrtí. Zemřel mi v náručí. Děkuji Bohu, že jsem mohl být s ním. Spolu s Matkou Boží Marií se modlím: Veliké věci učinil v mém životě ten, který je mocný. Bůh vám všem žehnej."
Otec Joseph Bill
Otec Joseph Bill
Uzávěrka přihlášek 15.6. 2008 Místo: Koclířov u Svitav, Českomoravská Fatima Kontakt: Českomoravská Fatima, Tel./fax: 461 543 164, E-mail: recepcecmf@tiscali.cz WWW: www.frbill.info ON-line přihláška: http://www.organizace.xf.cz/p1_anthony.doc